HomeSportHans de Koning ontslagen als trainer VVV Venlo

Hans de Koning ontslagen als trainer VVV Venlo

VENLO – VVV-Venlo heeft dinsdag trainer Hans de Koning ontslagen. De Limburgers hebben nog geen opvolger gepresenteerd, maar hopen die wel spoedig aan te kunnen kondigen.

Maandagavond berichtten diverse media al over het vertrek van De Koning, onder wie VVV de laatste zeven wedstrijden verloor. Dinsdagochtend hoorde de trainer in een persoonlijk gesprek met de clubleiding van zijn ontslag.

De Koning zou komende zomer toch al vertrekken bij VVV, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Sindsdien namen de negatieve sportprestaties toe bij VVV, dat is afgezakt naar de vijftiende plaats in de Eredivisie. Technisch manager Stan Valckx vindt het daarom nodig om in te grijpen.

“Wij hebben gemeend, na het uitblijven van recente sportieve resultaten, dat we nu actie moesten ondernemen om een kentering teweeg te brengen in de neerwaartse spiraal waarin we momenteel op sportief vlak zitten”, aldus Valckx op de website van VVV. “Het allerbelangrijkste is namelijk dat we VVV-Venlo voor de Eredivisie behouden.”

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular