HomeRegionieuwsHarmony of Hardcore en 7th Sunday gaan ook dit jaar niet door

Harmony of Hardcore en 7th Sunday gaan ook dit jaar niet door

De festivals Harmony of Hardcore en 7th Sunday gaan dit jaar niet door. Beide evenementen op festivalterrein De Roost in Erp kennen hun eerstvolgende editie in 2022. Organisator Par-T Events vindt het niet verantwoord de festivals te houden op de geplande data eind mei.

Par-T spreekt van een lastige beslissing. ,,Maar eentje waar we niet omheen konden. Beide evenementen verzetten is simpelweg niet te doen. Er zijn zoveel facetten waar je mee te maken hebt: overvolle festivalagenda’s, leveranciers, artiesten en hulpdiensten.

Enkel zonder beperkingen, met dezelfde capaciteit als voorheen, zouden wij de kwaliteit en diversiteit van Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival kunnen waarborgen voor onze bezoekers. Dat kunnen we dit jaar niet, dus verplaatsen wij beide festivals naar 2022”.

Alle reeds verkochte tickets blijven geldig voor de edities van 2022. ,,De tickets van 2020 waren dit jaar geldig en zijn dat ook voor 2022. Door je ticket nu weer te behouden, steun je ons enorm”, zegt Geertje van Zoggel.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular