HomeRegionieuws(VIDEO) Dode bij drugslab in Wernhout

(VIDEO) Dode bij drugslab in Wernhout

WERNHOUT – In een schuur aan de Beverstraat in het buitengebied van Wernhout is dinsdagnacht een dode gevonden. Volgens bronnen zou er een explosie zijn geweest. Onbekend is of dat in het aangetroffen drugslab zou zijn geweest. De politie heeft de bewoner van de boerderij aangehouden.

De aangehouden bewoner heeft zelf de politie in kennis gebracht van het “levenloze lichaam”. Omdat agenten toen ze bij de schuur kwamen een sterke chemische lucht roken werd de brandweer ingeschakeld. Na het sein veilig ging de politie naar binnen en vonden ze de dode in het drugslab. Wie het dodelijk slachtoffer is kon de politie nog niet zeggen.

Forensische rechercheurs zijn er woensdagochtend vroeg bezig met sporenonderzoek. Het lichaam van het slachtoffer is inmiddels weggehaald.

Op de kruising van de Maalbergenstraat met de Krochtenweg in Wernhout had de politie dinsdagavond laat volgens omstanders aandacht voor een bestelwagen die daar stond. Of deze auto iets te maken heeft met de zaak van het drugslab is niet duidelijk.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular