HomeRegionieuwsDoodgeschoten man Breda is Trailer Trash MC oprichter Michel Weiss

Doodgeschoten man Breda is Trailer Trash MC oprichter Michel Weiss

BREDA – De man die is doodgeschoten aan de Nieuwe Inslag in Breda is de uit Den Haag afkomstige Michel Weiss. Hij was de oprichter van motorclub Trailer Trash. Wie de aangehouden verdachte is, is nog altijd onduidelijk. Het zou in ieder geval gaan om iemand uit zijn eigen gezin staat te lezen op de site van boevennieuws.nl.

De site meldt dat volgens bekenden van de betrokkenen uit de woonwagen community Michel Weiss gisteravond in razernij naar het woonwagenkamp in Breda zijn gegaan waar zijn ex-vrouw woont. Wat de aanleiding daarvoor was is onbekend. Wel zou hij eerder die week slaande ruzie hebben gehad met zijn zoon. Iets wat volgens bronnen wel vaker voorkwam.

De politie wilde zondag nog geen uitspraken doen over de identiteit van het slachtoffer en de aangehouden verdachte, enkel dat de twee bekenden van elkaar waren. Op de plek waar de schietpartij plaats vond is uitgebreid onderzoek gedaan. Hiervoor werd de omgeving van het woonwagenkamp afgezet. Maandag zal de politie meer bekend maken.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular