HomeNieuwsHeracles-voetballer Rai Vloet aangehouden na dodelijk ongeluk A4

Heracles-voetballer Rai Vloet aangehouden na dodelijk ongeluk A4

HOOFDDORP – Heracles-voetballer Rai Vloet blijkt een van de mannen te zijn die is gearresteerd na een dodelijk ongeluk op de A4.

Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles Almelo, heeft dat bevestigd. „Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval. Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden. En verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten”, aldus Gilissen. Hij weet ook niet of Vloet de bestuurder was van de auto.

In de nacht van zaterdag op zondag botste een auto met twee inzittenden op een auto met daarin een man, vrouw en twee kinderen. Een 4-jarig jongetje uit Zoetermeer raakte zwaar gewond en overleed kort daarna in het ziekenhuis.

De twee die het ongeluk zouden hebben veroorzaakt, zijn door de politie aangehouden. Eén van hen blijkt dus de 26-jarige middenvelder van Heracles Rai Vloet, zoon van trainer Wiljan Vloet. De andere inzittende is een 27-jarige man uit Veldhoven. De twee waren volgens de politie mogelijk onder invloed en zijn beide aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten nog vast.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular