HomeRegionieuwsDrie voertuigen betrokken bij ongeval afrit A27 Raamsdonksveer

Drie voertuigen betrokken bij ongeval afrit A27 Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER – Op de A59 bij knooppunt hooipolder is zaterdag aan het eind van de avond een ongeval gebeurt tussen drie voertuigen. Eén van de voertuigen (Chrysler) reed op de A27 en wilde keren op het knooppunt.

Foto: Mathijs Bertens

Hierbij kwam het voertuig in botsing met een tegemoetkomende auto (Skoda). Door de klap werd de Skoda gelanceerd en kwam hij op de afrit terecht en botste hier op een Audi die voor het stoplicht stond te wachten. Ondanks de enorme klap raakte er niemand gewond. Wel ontstond er een gevaarlijk situatie op het plek van het ongeval.

De gas tank die in de Skoda zat is door de klaar lek geraakt. Hiervoor werd de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft ter plaatsen de gastank verwijderd en uit veiligheid buiten het voertuig leeg laten lopen. Dit heeft even geduurd. Alle drie beschadigde voertuigen zijn getakeld door een berger.

Ten tijde van het ongeval was de afrit Oosterhout/ Raamsdonksveer / Waalwijk vanuit Raamsdonksveer afgesloten voor verkeer. Ondanks de afsluiting kwamen er drie voertuigen toch door de afzetting. Alle drie de bestuurder hebben hiervoor een proces verbaal gekregen. Bij één van de bestuurders werd een alcohol lucht waargenomen. Na een blaastest bleek dat de bestuurder teveel gedronken had. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular