HomeSportNAC blameert zich in en tegen Dordrecht

NAC blameert zich in en tegen Dordrecht

DORDRECHT – NAC heeft vrijdagavond in Dordrecht een pijnlijke nederlaag geleden tegen de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie. Een week na de moeizame eerste uitzege van het seizoen gingen de Bredanaars onderuit bij de hekkensluiter van de eerste divisie: 2-1.

NAC player Jarchinio Antonia gaat het gesprek aan met de boze NAC aanhang. Foto: Marcel van Dorst

Aan de Krommedijk moest NAC de tweede uitzege van het seizoen zien te boeken. De Bredanaars zaten in een goede reeks en hadden net de weg omhoog ingeslagen. Maar dat het een wedstrijd tussen de nummer negen van de eerste divisie tegen de hekkensluiter betrof, was vrijdagavond alles behalve te zien.

NAC ging de rust in met een 0-0 stand, reden voor trainer Edwin de Graaf om een donderspeech te houden in de kleedkamer. Helpen mocht het niet want amper vier minuten na het begin van de tweede helft keek NAC tegen een achterstand aan door een doelpunt van spit Nikolas Agrafiotis die van Danny Bakker alle ruimte kreeg.

Een fout van keeper Liam Bossin zorgde voor de gelijkmaker. Hij liet een schot van Yassine Azzagari door zijn handen glippen. Druk naar voren was er voortdurend, maar echte kansen bleven uit. Uiteindelijk kreeg NAC de deksel op de neus. Een voorzet van Dordrecht werd door Olij weggebokst en viel ongelukkig via het been van Dion Malone binnen: 2-1.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular