HomeRegionieuws(VIDEO) Gevluchte bestuurder dodelijk incident Oosterhout aangehouden

(VIDEO) Gevluchte bestuurder dodelijk incident Oosterhout aangehouden

OOSTERHOUT – Zaterdagmiddag is een 26-jarige bestuurder van een dodelijk incident aan de Ridderstraat in Oosterhout aangehouden. De bestuurder zou opzettelijk een voetganger aangereden hebben die na het ongeval overleed aan zijn verwondingen. Het zou gaan om een 31-jarige inwoner van Oosterhout.

Foto: Marcel van Dorst

Volgens getuigen zouden de twee ruzie met elkaar hebben gehad. Het slachtoffer zou met een staaf op de auto hebben geslagen waarna de bestuurder van de bestelbus het slachtoffer opzettelijk zou hebben aangereden. Daarbij werd eerst achteruit tegen een muurtje gereden en vervolgens op het slachtoffer waarna deze klem kwam te zitten tussen de bestelbus en een stenen schuurtje. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de bestelbus is er daarna vandoor gegaan. Hij meldde zich later op het politiebureau en werd daar aangehouden.

De bestuurder zou volgens bronnen lachgas-cilinders vervoeren. De woordvoerder van de politie kon dit niet bevestigen. “We zijn alles in kaart aan het brengen en aan het onderzoeken hoe dit ongeval kon gebeuren. We sluiten opzet niet uit”.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular