HomeSportADO Den Haag gered: ''Met de steun en hulp van de gemeente''

ADO Den Haag gered: ”Met de steun en hulp van de gemeente”

DEN HAAG – ADO Den Haag behoudt de proflicentie en blijft dus bestaan. De licentiecommissie van de KNVB heeft de begroting over dit seizoen goedgekeurd, dat meldt ADO Den Haag op de officiële website.

“Deze nieuwe begroting is met de steun en hulp van de gemeente Den Haag tot stand gekomen”, laat de club uit de Hofstad weten. “Door het besluit van de licentiecommissie kan ADO Den Haag dit seizoen uitspelen.” De club kan nu tevens definitief op zoek naar een nieuwe eigenaar.

ADO Den Haag kreeg dit seizoen al tweemaal drie punten aftrek en een derde puntenaftrek dreigde, maar die is nu van de baan. De Hagenaars blijven daardoor zevende in de Keuken Kampioen Divisie met zeventien punten uit elf duels. Zonder zes punten aftrek had de ploeg van trainer Ruud Brood tweede gestaan.

Directeur Edwin Reijntjes is blij met de uitkomst: “Onze speciale dank gaat uit naar de wethouders Bredemeijer en Mulder. De gemeente Den Haag heeft ons met raad en daad geholpen. Wij zien dat als een erkenning van de maatschappelijke betekenis van ADO Den Haag voor de stad en de grote rol die ADO Den Haag voor onze supporters speelt.”

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular