HomeSportADO zet goede reeks voort en wint met 3-2 van FC Den...

ADO zet goede reeks voort en wint met 3-2 van FC Den Bosch

DEN HAAG – ADO Den Haag heeft zondag de vijfde overwinning in zes Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden geboekt. Spits Thomas Verheydt leidde de periodekampioen met een hattrick langs FC Den Bosch (3-2) in een duel dat in de openingsfase werd stilgelegd wegens een protestactie.

Foto: Marcel van Dorst

Scheidsrechter Robin Hensgens besloot de wedstrijd bij een 0-0-stand te onderbreken toen de fanatieke supporters van ADO vuurwerk en rookbommen op het veld gooiden.

Toen er weer gevoetbald werd, tekende Verheydt in de 21e minuut voor de openingstreffer. Nog voor rust zorgde Roy Kuijpers namens FC Den Bosch voor de gelijkmaker.

DEN HAAG, Netherlands, 10-10-2021, football, Cars Jeans Stadium, Keuken Kampioen Divisie, season 2021 / 2022, during the match ADO – Den Bosch, FC Den Bosch player Roy Kuijpers celebrating the goal

In de tweede helft scoorde Verheydt nog twee keer, waarmee hij zijn seizoenstotaal naar zeven tilde. Hij completeerde zijn hattrick door raak te schieten uit een penalty. Veroorzaker Jorn van Hedel kreeg rood. In de extra tijd deed Soufyan Ahannach iets terug, maar dat was te laat om het nog spannend te maken.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular