HomeSportNAC wint met 4-1 van koploper Excelsior

NAC wint met 4-1 van koploper Excelsior

BREDA – Voorafgaande aan deze wedstrijd was Excelsior de favoriet om de eerste periode titel te grijpen. Het liep anders dan gedacht. Een fel NAC droogde de Rotterdammers af met 4-1.

Foto: Marcel van Dorst

Omdat er fakkels werden afgestoken op de tribunes en er daardoor rookontwikkeling ontstond, moest de wedstrijd in de beginfase een paar keer worden stilgelegd. Excelsior had gehoopt zelf ook voor vuurwerk te kunnen zorgen, maar kwam maar niet aan voetballen toe in Breda. De beste kansen waren voor de thuisploeg, maar Pjotr Kestens en Thom Haye kwamen niet tot scoren. Op slag van rust was het wel raak: Haye knalde een vrije trap op schitterende wijze tegen de touwen.

Excelsior was op achtervolgen aangewezen, kreeg na rust inderdaad een paar kansen en kreeg na 64 minuten loon naar werken toen Modeste Duku zijn eerste doelpunt aantekende voor de Kralingers. Excelsior leek hierna door te drukken, maar een eigen doelpunt van Redouan El Yaakoubi betekende de 2-1. Hierna maakten Boris van Schuppen en Kaj de Rooij het Rotterdamse drama compleet.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular