HomeSportWillem II pakt drie punten in inspiratieloos duel tegen PEC Zwolle

Willem II pakt drie punten in inspiratieloos duel tegen PEC Zwolle

TILBURG – Willem II boekte later op de avond de tweede overwinning van het seizoen. De Tilburgers, die vorige week al Vitesse versloegen, waren in eigen huis met 1-0 te sterk voor PEC Zwolle, dat na drie duels nog altijd puntloos is en laatste staat.

TILBURG, Netherlands, 28-08-2021, football, , Dutch eredivisie, season 2021 / 2022, during the match Willem II – PEC, Willem II player Pol Llonch (L), PEC Zwolle player Yuta Nakayama (R)

Beide ploegen wisten niet te overtuigen in de eerste helft. Kwasi Wriedt was namens de thuisploeg het gevaarlijkst met een paar kopballen en ook Slobodan Tedic miste een aardige kans met het hoofd na een voorzet van Bram van Polen.

In het begin van de tweede helft kwam Willem II uit het niets op voorsprong. Mats Köhlert kreeg de bal bij Görkem Saglam en de 23-jarige Duitser schoot de bal tegendraads achter PEC-doelman Kostas Lamprou.

De ban was daardoor gebroken, maar een spektakelstuk bleef uit. PEC Zwolle was niet in staat om het Willem II na de goal echt lastig te maken en ook de thuisploeg wist verder niet te imponeren. In de slotfase tekende Elton Kabangu nog wel voor een tweede Tilburgse treffer, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular