HomeNieuwsBenefietconcert Limburg oet de drup

Benefietconcert Limburg oet de drup

VALKENBURG – In Valkenburg vindt er, in de kern van het rampgebied, een benefietevenement plaats om de getroffenen een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor ondernemers van Limburg die schade hebben opgelopen bij de overstromingen. 

Valkenburg, Netherlands, 25-08-2021, Limburg oet de drup, Op 25 augustus vindt in Valkenburg een multi-mediaal benefiet-evenement plaats. Doneer u nu een vrijwillige bijdrage. Alles helpt om deze mensen weer hun veilige omgeving op te laten knappen. Zo kan heel Nederland over een tijd weer lekker genieten van al het moois wat Limburg te bieden heeft.

Het evenement zal, geheel binnen de coronamaatregelen, plaatsvinden in het Kuurpark bij Holland Casino in Valkenburg.

Diverse artiesten, afkomstig uit Limburg, zullen het podium betreden.

ANDY & ROY – BEPPIE KRAFT – BIG BENNY – CHRISTEL EN QUINN – DAVE VREULS – EMMA KOK – ERWIN – FLOORTJE HOVER EN STAN SMEETS – FRANS THEUNISZ – GÉ REINDERS – JANSE BAGGE BEND – KRACH VAN LIMBURG – LIMBO PROJECT – LUCAS & STEVE – MARCO BAKKER -MARJOLEIN HEIJLTJES – MARLEEN RUTTEN – MARTIN HURKENS – MINSEKINDER – PHIL BEE EN DAAN PREVOO – PRUUF MAR – ROB MENNEN – STEF CLASSENS – STEPHANIE STRUIJK – ZIESJOEM!

Als laatste en misschien wel belangrijkste doel, wil de stichting een leuke avond organiseren voor de mensen in Limburg. “Als je ziet hoe heel Limburg zich samenpakt om gedupeerden te helpen, op welke manier dan ook,dan wil je graag iets teruggeven voor iedereen die zijn steentje bijdraagt”, aldus Léon Keppels, voorzitter van de stichting Limburg Oet De Drup.

Doneren

De organisatie heeft zich ten doel gesteld om een noodfonds te creëren dat hulp kan bieden aan instellingen en bedrijven, gevestigd in Limburg, die buiten de boot vallen van verzekeringen of overheidssteun. Ook zullen er middels dit noodfonds initiatieven ontplooid worden om vrijwilligers, die geholpen hebben tijdens de watersnoodramp, op gepaste wijze te bedanken. Ondertussen heeft Burgemeester Daan Prevoo van de gemeente Valkenburg aan de Geul toezegging gedaan dat hij graag wil toetreden als voorzitter van dit noodfonds.

Je kunt hier doneren

Meer informatie over dit initiatief

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular