HomeRegionieuwsTurborotonde Weststadweg Oosterhout bijna klaar

Turborotonde Weststadweg Oosterhout bijna klaar

OOSTERHOUT – Het einde van de werkzaamheden aan de rotonde bromtol komt in zicht! Vandaag (do 5 aug) sluit de De Brieltjensweg aan op de rotonde. De aannemer werkt t/m ma 9 aug aan de nieuwe wegen.

Foto: Marcel van Dorst

Maandagavond zijn dan ook de Weststadweg en de Technologieweg aangesloten op de nieuwe rotonde! Alleen de Stelvenseweg heeft nog een tijdelijke aansluiting. Fietsers kunnen via tijdelijke toeritten gebruik maken van de nieuwe tunnel. Zo kunnen zij veilig oversteken.

Vanaf 30 aug starten de werkzaamheden weer. De Stelvenseweg wordt dan definitief aangesloten op de nieuwe rotonde en de tijdelijke rotonde wordt afgebroken. De Stelvenseweg is dan van 30 aug tot 17 sept afgesloten voor al het verkeer. Daarnaast werkt de aannemer de bermen en de waterpartijen af en legt de toeritten naar de fietstunnel aan. Ook vinden er werkzaamheden plaats aan de middengeleiders op de Weststadweg, kruising Technologieweg-Distributieweg en wordt er nog betononderhoud uitgevoerd aan de bestaande Weststadweg.

Naar verwachting is al het werk eind september afgerond; de werkzaamheden zijn wel weersafhankelijk. In september komt ook het kunstwerk De Bromtol terug op de rotonde. In het najaar planten wij nieuwe bomen in de omgeving.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular