HomeSportDanny Bakker nieuwe aanwinst voor NAC

Danny Bakker nieuwe aanwinst voor NAC

BREDA – De 26-jarige Bakker komt transfervrij over naar NAC en tekent een contract voor twee jaar met de optie voor nog een jaar. Danny Bakker, die ook als middenvelder uit de voeten kan, wordt in eerste instantie aangetrokken als linker centrale verdediger.

Danny speelde bij twee amateurverenigingen alvorens hij in 2007 op 12-jarige leeftijd naar ADO Den Haag ging. Hij doorliep vervolgens de gehele jeugdopleiding om in het seizoen 2012/2013 zijn debuut te maken tegen Vitesse. In de seizoenen die daarop volgde kwam hij meer aan spelen toe. In het seizoen 2017/2018 miste hij geen enkel duel. Afgelopen jaar speelde hij voor het eerst in zijn carrière, op huurbasis, voor een andere club: Roda JC. Bij de Limburgers kwam hij tot 29 wedstrijden. In totaal kwam Danny tot 176 eredivisieduels en 31 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Danny maakt nu voor het eerst in zijn loopbaan een definitieve overstap. Door een aflopend contract zat hij sinds juli zonder club en komt dus transfervrij over naar NAC. Danny zal deze ochtend direct aansluiten bij de groepstraining.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular