HomeRegionieuwsAuto vliegt uit de bocht en ramt geparkeerde auto's in Drimmelen

Auto vliegt uit de bocht en ramt geparkeerde auto’s in Drimmelen

DRIMMELEN – Op de Marinaweg in Drimmelen nabij restaurant Het Witte Huis is zaterdag avond een ongeluk gebeurd. Een auto met daar in de bestuurster en twee kinderen is uit de bocht gevlogen en tegen geparkeerde auto’s gebotst. Politie en ambulance kwamen ter plaatsen. Ook werd een traumahelikopter oproepen maar deze hoefde uiteindelijk niet te komen.

Volgens getuigen die op het terras van her restaurant zaten zou de auto al voor de bocht slingerend over de wege gereden hebben. Getuigen die aan de andere kant van de bocht stonden verklaarde dat de auto op de verkeerde weghelft de bocht door kwam. De politie wilde de bestuurster op alcohol testen maar hier wilde ze niet aan mee werken. Er zal in het ziekenhuis bloed afgenomen worden om te kijken of er drank in het spel is geweest.

De verwondingen van de bestuurster zijn onbekend. Zowel de bestuurster en haar kindjes (baby die net kon kruipen en jongen van tussen de 8 en 11 aldus getuigen) zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor verder controle. De Politie onderzoekt het ongeval een heeft getuigen verklaringen vastgelegd.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular