HomeRegionieuwsTeleurstellend gelijkspel Helmond Sport tegen Gemert

Teleurstellend gelijkspel Helmond Sport tegen Gemert

GEMERT – Helmond Sport is de voorbereiding op het nieuwe seizoen teleurstellend begonnen: op bezoek bij Gemert kwam de ploeg van Wil Boessen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Enerzijds omdat Gemert goed partij bood, anderzijds omdat de Helmonders er vooral na rust wel erg weinig van maakten. 

Arno van Keilegom scoort de 0-1 voor Helmond Sport. Foto: Marcel van Dorst

Helmond Sport kreeg zelf de ene na de andere kans, maar met name Jordy Thomassen was wel erg ongelukkig in de afronding. In de 19de minuut droeg hij wel bij aan het doelpunt van Arno Van Keilegom, die uit de kluts het eerste officieuze doelpunt van het seizoen 2021-2022 voor Helmond Sport maakte. Daar bleef het voor rust bij.

In de tweede helft viel Helmond Sport, ook door de vele wisselingen, ver terug. Jelle Goselink verzuimde al snel de 0-2 te maken, daarna kwam Gemert na een fraaie aanval via jongeling Stijn van den Heuvel op gelijke hoogte: 1-1. Helmond Sport kwam snel weer op voorsprong via een kopbal van proefspeler Nando Nöstlinger 1-2,  maar het was niet genoeg voor de winst. Ilias Breugelmans (gehuurd van KV Mechelen) maakte een overtreding in het strafschopgebied; Ralf Kemper benutte het buitenkansje en bezorgde Gemert zo een remise tegen de profclub.

Opstelling Helmond Sport, eerste helft: Jonkerman; Reith, Fosu-Mensah, Van der Meer, Van der Sluijs; De Bie, Vereijken, Bosiers; Van Keilegom, Thomassen, Houttequiet.

Opstelling Helmond Sport, tweede helft: Mantel; Breugelmans, De Bie, Van der Meer (70. Van der Sluijs), Van Hove; Lion, Hendrikx, Nöstlinger; Van Keilegom (70. Bosiers), Goselink, Vereijken (70. Thomassen).

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular