HomeNieuwsDoneeractie voor noodlijdende Festivals vanwege coronamaatregelen #delenislief

Doneeractie voor noodlijdende Festivals vanwege coronamaatregelen #delenislief

Jij en ik als bezoeker van vele festivals stonden ook met verbazing te kijken en te luisteren naar wat onze regering te vertellen had op vrijdag 9 juli. Per direct werd een verbod uitgevaardigt op meerdaagse festival en festivals waar geen anderhalve meter gegarandeerd kon worden en er geen zitplaatsen waren voor bezoekers. 

Een festival op anderhalve meter en zitplaatsen is GEEN festival maar een voorstelling!

Mede daardoor konden de festivals afgelopen weekend en ook de komende weekenden niet plaatsvinden. Dat terwijl de podiums er stonden, drank en eten was ingeslagen en artiesten betaald waren.  Een grote kostenpost voor al die organisatoren. Niet alle kosten worden vergoed waardoor er een in totaal een miljoenstrop is die sommige festivals niet meer te boven komen.

Jij als vaste bezoeker van festivals snapt dat deze kosten voor sommige organisatoren de doodsteek is. Help ons daarom om geld in te zamelen wat we kunnen verdelen onder een aantal festivals om de kosten enigzins te verzachten. 

Ook om komende festivals financieel te steunen is geld nodig. Hoe meer geld we ophalen hoe meer we de organisatoren kunnen steunen om het jaar alsnog af te sluiten met een paar stevige festivals. Doe jij met ons mee????? Als iedere festivalbezoeker 10,- euro zou doneren zijn we al een kleine stap verder.

https://www.doneeractie.nl/steun-het-festival/-54509

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular