HomeSportNAC in halve finale play offs na makkelijke overwinning op FC Volendam

NAC in halve finale play offs na makkelijke overwinning op FC Volendam

BREDA – NAC Breda heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finales van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Brabanders wonnen in de kwartfinales met ruime cijfers van FC Volendam: 4-1.

NAC, dat tot de laatste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie in de race was voor rechtstreeks promotie, was niet eens zo heel veel beter dan FC Volendam, maar toonde zich wel erg effectief met de handvol kansen die het creëerde.

Na een weinig verheffend eerste half uur kwam NAC in de 33e minuut op een 1-0-voorsprong. Kaj de Rooij volleerde de bal in het dak van het doel na een voorzet van Robin Schouten. Na rust was het Moïse Adiléhou die in de 52e minuut voor de 2-0 zorgde na een scrimmage uit een hoekschop en in de 65e minuut was Lewis Florini verantwoordelijke voor de 3-0 met een bekeken schot na een mooie individuele actie.

Volendam deed in de 78e minuut nog iets terug met de 3-1. Mulattieri plaatste de bal in de verre hoek. NAC wankelde, maar maakte in de 86e minuut aan alle spanning een einde met de 4-1. Invaller Michael Maria verzilverde een counter. Francesco Antonucci miste nog een strafschop namens Volendam.

NAC gaat donderdag in de halve finales op bezoek bij de nummer zestien van de Eredivisie. Dat wordt FC Emmen of aartsrivaal Willem II.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular