HomeSportNAC wint met 2-0 van MVV

NAC wint met 2-0 van MVV

BREDA – NAC kan theoretisch nog rechtstreeks promoveren naar de eredivisie na de 2-0 winst op MVV. Vier ploegen strijden komende woensdag om die felbegeerde plek twee. NAC moet daarbij hopen dat De Graafschap, Go Ahead Eagles én Almere City punten laten liggen én zelf natuurlijk winnen van kampioen Cambuur.

NAC was de bovenliggende partij in Breda. Het tempo lag echter te laag om de bezoekers uit Maastricht pijn te doen. Verder dan een hoop corners kwam de thuisploeg niet. Totdat de bal na een halfuurtje op de stip ging. Mounir El Allouchi wilde uithalen, werd gehaakt en benutte zelf de toegekende penalty: 1-0. 

De wedstrijd leek als nachtkaars uit te gaan, MVV was immers nooit bij machte om het NAC lastig te maken, totdat het een minuut of tien voor tijd 2-0 werd. Doelman Mike Havekotte kwam buiten de zestienmeter in botsing met Sydney van Hooijdonk, het doel was leeg en van grote afstand schoot El Allouchi raak. Zijn dertiende treffer van het seizoen. Dat was ook meteen de einduitslag na een verdere saaie wedstrijd.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular