HomeNieuws(VIDEO) Vrees voor drie doden bij grote woningbrand Werkendam

(VIDEO) Vrees voor drie doden bij grote woningbrand Werkendam

WERKENDAM – Bij een grote woningbrand aan de Beatrixhaven in Werkendam zijn waarschijnlijk drie arbeidsmigranten om het leven gekomen. De drie werden vermist en verbleven volgens omstanders in het appartement waar de brand uitbrak.

De brandweer rukte met groots materieel uit en schaalde op naar een GRIP1 situatie. In eerste instantie werd gemeld dat er niemand in het appartement was toen het vuur ontdekt werd, maar rond negen uur meldde de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant dat er wellicht toch mensen aanwezig zouden zijn geweest. Een gezin dat in een aangrenzend huis verbleef, kon om acht uur bijtijds naar buiten komen.

Het appartement bevindt zich boven een timmer- en interieurbedrijf in de scheepsbouwbranche. Daar wordt met veel hout gewerkt. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. De brand gaat gepaard met veel rook.

De brandweer is bezig om het gebouw veilig te maken door het stutten van het gebouw zodat snel begonnen kan worden met het zoeken naar de mogelijke slachtoffers.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular