HomeSportNAC verspeelt kans op rechtstreekse promotie na zeperd tegen Excelsior

NAC verspeelt kans op rechtstreekse promotie na zeperd tegen Excelsior

BREDA – NAC heeft vrijdagavond na de zeperd tegen Excelsior de kans op rechtstreekse promotie naar de eredivisie zo goed als zeker verspeeld. In Breda werd het 1-2 na een opleving van Excelsior. Reuven Niemeijer boog in vijf minuten een achterstand van 1-0 in een 1-2 voorsprong.

Hoewel de achterstand op De Graafschap zes punten bedroeg, met nog vier wedstrijden te gaan, wilde Maurice Steijn de hoop op directe promotie nog niet opgeven. Dus moest er gewonnen worden van Excelsior.

In een aanvallende eerste helft waarin NAC de overhand had maar niet echt tot doelkansen kwam zakte het spel steeds verder terug. In de slotminuut van de verder slaapverwekkende eerste helft, ging de bal wel – erg goedkoop – op de stip. De Rooij werd lichtjes vastgehouden en ging gretig naar de grond. Mounir El Allouchi benutte de strafschop: 1-0.

De tweede helft begon slecht, was slecht en eindigde slecht. Met het inbrengen van Nick Venema voor Haye probeerde Steijn nog wat te forceren. Het hielp niet. NAC oogde inspiratieloos en wanhopig. De zege van Excelsior, een ploeg die niks meer heeft om voor te spelen in het slot van de competitie, kwam nooit echt in gevaar.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular