HomeSportVVV verliest van tien-tal Groningers met 0-1

VVV verliest van tien-tal Groningers met 0-1

VENLO – VVV had tegen Groningen al na twintig minuten een numeriek voordeel door een rode kaart voor Azor Matusiwa. De middenvelder kreeg twee gele kaarten van scheidsrechter Bas Nijhuis en met name de overtreding waarvoor hij zijn tweede prent kreeg, was niet al te slim.

Desondanks kon VVV niet profiteren. De ploeg van de nieuwe trainer Jos Luhukay, die onlangs de ontslagen Hans de Koning opvolgde en ook in zijn tweede wedstrijd onderuitging, creëerde amper kansen.

VVV kreeg daar in de 87e minuut de rekening voor gepresenteerd. Mohamed El Hankouri schoot de bal van een meter of dertig op fraaie wijze in de verre hoek achter de kansloze doelman Thorsten Kirschbaum.

In blessuretijd leek VVV nog langszij te komen, maar de VAR keurde een doelpunt van Yahcuroo Roemer af. Giorgos Giakoumakis had de bal een paar seconden daarvoor namelijk aangeraakt in buitenspelpositie.

VVV bleef door de nederlaag de nummer zestien en staat virtueel op een play-offplek. FC Groningen is nog altijd de nummer zes, maar kan een ticket voor de play-offs om Europees voetbal al bijna niet meer ontgaan.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular