HomeRegionieuwsMan geeft agent kopstoot

Man geeft agent kopstoot

TILBURG – Een 27-jarige man met bloot bovenlijf en op blote voeten, die heibel schopte in het centrum van Tilburg, heeft een agent een kopstoot gegeven.

De politie werd maandagmiddag ter assistentie gevraagd bij een fastfoodrestaurant aan de Heuvelring in Tilburg voor een lastige klant. De man droeg geen bovenkleding en schoenen en ging, toen hij de politie aan zag komen, er snel vandoor.

Hij vluchtte een fietsenkelder in waar de politie hem wist in te halen. De man kon zich niet legitimeren en werd agressief richting de agenten. Hij toonde flink wat verzet bij zijn aanhouding en gaf daarbij een van de agenten een kopstoot.

De agent raakte gewond door de kopstoot en heeft aangifte gedaan. De man zit vast voor poging tot zware mishandeling, voor zijn verzet bij de aanhouding én omdat hij zich niet kon legitimeren.

Het gaat om een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Een speekseltest wees uit dat hij waarschijnlijk onder invloed was van speed of cocaïne. Een arts nam bloed af om uitsluitsel te geven.

Heb je een tip of meer informatie? Neem contact op met ons via Whatsapp 085-0601871

- Advertisment -

Most Popular